MotoGP

Rossi készen áll a szezon kezdésére

A „Doktor” nagyon várja már, hogy újra motorra üljön, de tudja, sokat kell dolgozniuk, hogy jó teljesítményre legyenek képesek.
Valentino Rossi 25. szezonját kezdi a jerezi első hétvégén, de már alig várja, hogy újra a Yamahájára üljön. A „Doktor” jövőjéről még nem tudni a részleteket, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Petronas Yamahánál folytathatja a következő évtől. Rossi egyelőre nem a folytatásról, hanem a szezonnyitóról nyilatkozott, de valószínűleg a napokban érkezhet a bejelentés, hogy Rossi aláírt a Petronas Racinggel. Az olasz világbajnok szavait a Crash.Net idézi:

„Végre élvezhetjük a MotoGP-t. Számomra nagy öröm, mert nagyon hiányzott az M1, és szerintem a szurkolók is nagy örömmel várnak minket. Holnap kezdjük a tesztelést Jerezben.  Sepangban és Losailban sikerült előrelépnünk, de azóta már sok idő eltelt. Keményen kell dolgoznunk, hogy a Spanyol Nagydíjon jó legyen a motorunk, de készen állok a kezdésre a csapattal együtt. A legjobbat fogjuk nyújtani.”

Rossi mellett a Yamaha csapatigazgatója, Massimo Meregalli is megszólalt az első versennyel kapcsolatban: „Jó, hogy két teszttel tudjuk kezdeni a hétvégét, a pénteki szabadedzések előtt. Nagyon hasznos lesz a versenyzőknek, vissza tudják szerezni a magabiztosságukat és a tempójukat, miután hosszú ideig nem ültek a motorjukon. Maverick (Vinales – a szerk.) és Vale készen áll visszaülni a motorra, és a csapat többi része is türelmetlenül várja a kezdést, úgyhogy gyerünk!”

Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások